Raadpleging

In de praktijk

Bij een eerste raadpleging, maar ook als u van ziekenfonds verandert, dient u zich met uw identiteitskaart en uw SIS-kaart voor de raadpleging en ten laatste om 17.00 aan te melden op de opnamedienst voor patiënten (gelijkvloers), aan de loketten voor raadplegingen.

Zodra u aankomt op het onthaal van de raadpleging zal ons personeel uw identiteitskaart vragen. Zonder dit document kunt u niet worden ontvangen op een raadpleging.

We herinneren u eraan dat alle raadplegingen op afspraak zijn. In dringende gevallen vragen we u te begeven naar de dienst spoedgevallen.

Gelieve de opgegeven datum en uur van de afspraak te respecteren en rekening te houden met de tijd die nodig is om de administratieve formaliteiten te vervullen. Gelieve ons zo snel mogelijk te verwittigen als u verhinderd bent.

Een afspraak maken

U kunt van maandag tot vrijdag, tussen 8.00 u en 17.30 u, rechtstreeks een afspraak maken op de verschillende raadplegingen.

Om onnodig wachten te vermijden raden we u aan om ons bij voorkeur tijdens de daluren te contacteren (tussen 15.00 u en 17.30 u), tenzij het dringend is.

Telefoonnummers

Opzoeken van een arts

Beschikbaar in het Frans

Consultatiegids

Onze folder met de raadplegingen in pdf-formaat.

Internationale patiënten

In het Universitair Ziekenhuis Saint-Luc ontvangen we vaak en veel internationale patiënten. Of u nu in België woont, in een lidstaat van de Europese Unie of in om het even welk ander land, wij doen er alles aan om uw verblijf in ons ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken. Meer informatie.